Stortgoedinstallaties

Of het nu gaat om nokkenassen, ventielen of pannengrepen – Rösler stortgoedinstallaties voor de kunststof ontbraming bewijzen hun sterke punten bij de bewerking van kleine tot middelgrote, niet kwetsbare werkstukken. Het continue ontbramen bij gelijkmatig werkstuktransport met constante snelheid staat daarbij centraal.

Door innovatieve trommeldesigns en transportschroeven zijn Rösler stortgoedinstallaties prima geschikt voor het alomvattende en procesveilig bewerken van voor stortgoed geschikte werkstukken. Terwijl de Multitumbler RMTS daarbij vooral opvalt door een partijnauwkeurigheid van 100% en een hoge betrouwbaarheid ook bij ruwe gebruiksomstandigheden, scoren de eindeloze bandinstallaties van de serie SBSK door geïntegreerde reinigingstrommels voor een geoptimaliseerde reinheid van de werkstukken na het straalproces.

Bandstraalinstallaties SBSK 1201/1702

Via een aanvoerband en een trilvuller worden de werkstukken op de transportband gestort. De speciale rubberen transportband, geconstrueerd als een transportschroef met keernokken, zorgt voor een gelijkmatig transport door de straalzone met een vooringestelde snelheid.
Het ontbramen geschiedt via een of meer werpwielen; de werkstukken lopen onder deze wielen door, worden eronder gekeerd en ontbraamd.
Na het ontbramen worden de aan de werkstukken hechtende straalmiddelresten in een geïntegreerde reinigingstrommel verwijderd, terwijl ze nog een keer gekeerd worden. De werkstukken verlaten de installatie grotendeels stofvrij en zijn direct klaar voor de volgende bewerking.

Korte beschrijving van bandstraalinstallaties met eindeloze band

  • 1-3 werpwielen, continubedrijf

Voor het automatisch ontbramen van:

  • grotere aantallen
  • kleine en middelgrote werkstukken in het stortgoed

Productievoorbeelden:

  • behuizingen en schakelaarkappen voor elektro-installatiemateriaal
  • behuizingen voor contactverbrekers en relais
  • handgrepen van pannen
  • asbakken

SBS 1200 met eindeloze geperforeerde metalen transportband voor kleine werkstukken. Blik op de eindeloze muldenband (rubberen elementen) met lamellen voor een behoedzaam transport van de werkstukken SBS 1200 met geboorde muldenband (metaal) voor kleine producten. Blik in de mulde (rubberen elementen) met lamellen voor een Einblick in die Schlaufenbandmulde (Gummielemente) mit Lamellen voor een behoedzaam transport van de producten.


Serie batch machines RMTS

De talrijke voordelen van deze straalmachine zijn duidelijk in haar robuuste, compacte ontwerp dat voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en veel potentiële toepassingen. De Serie RMT 3 multi-tumbler is ontworpen voor bulk verwerking van kleine componenten met een minimale grootte van 2,5 mm. Echter, deze machine is ook in staat om efficiënt en economisch om te gaan met grotere, niet-kwetsbare werkstukken. Multi-tumbler machines zijn zeer geschikt voor gebruik als stand-alone systemen of geïntegreerd met volautomatische systemen met laad / los apparatuur. Units voor het automatisch aanvullen van het straalmiddel kunnen worden geïntegreerd om betrouwbaar, zonder toezicht te werken.