Reiniging van industriële vloeistoffen

Rösler Centrifuges – efficiënte reiniging van industriële vloeistoffen

Koelsmeermiddel, lakslib, proceswater van industriële onderdelen- en oppervlaktereiniging alsook van de glas- en keramiekbewerking – slechts enkele voorbeelden van toepassingen waarbij de behandeling/afwerking van procesvloeistoffen steeds meer een kostenfactor wordt. Welke inspanningen noodzakelijk zijn hangt af van de techniek die wordt toegepast. De uitontwikkelde en bewezen centrifugetechniek van Rösler biedt technische en economische voordelen en draagt actief bij aan de bescherming van het milieu.

Reinigingscentrifuges RZ 60 M-V-KB

De krachtige RZ 60 M-V-KB is onze kleinste centrifuge en is prima geschikt voor toepassingen met overzichtelijke doorloophoeveelheden. Op grond van zijn hoogte is hij uiterst ruimtebesparend en zeer flexibel te gebruiken. Door middel van de 2-fase methode kunnen vaste stoffen zonder problemen van vloeistoffen gescheiden worden. De halfautomatische reinigingscentrifuge kan max. 400 l per uur verwerken en valt hierbij op door zijn minimale geluidsontwikkeling bij zeer goede afscheidingsprestatie.


Reinigingscentrifuges RZ 120

Op het gebied van de halfautomatische reinigingscentrifuges is de RZ 120 M de krachtigste machine voor uw werkzaamheden. Naast de hoge verwerkingscapaciteit biedt hij indien nodig nog een verder beslissend voordeel voor uw soort toepassing – de 3-fase scheiding. Hierbij is het mogelijk twee vloeistoffen en zwevende deeltjes van elkaar te scheiden en dienovereenkomstig weer te kunnen gebruiken of verwijderen. Natuurlijk is ook een 2-traps scheiding bij deze machine mogelijk. Voor permanente flexibiliteit bieden wij u ook een verrijdbaar model van deze centrifuge aan.


Reinigingscentrifuges RZ 150

Wordt u met hoge verwerkingshoeveelheden geconfronteerd? Geen probleem met de automatische Rösler-reinigingscentrifuge RZ 150 A! Door de automatische slibverwijdering is er geen handmatige lediging nodig. Milieubewuste productie op eenvoudige wijze met topkwaliteit van Rösler!