Rechte vibratoren

Productgroottes zonder grenzen - rechte vibratoren

In een rechte vibrator wordt door een onbalansmotor een roterende beweging van de massa (chips en onderdelen) verkregen.
De rechte vibratoren zijn uitstekend geschikt voor de behandeling van overwegend grotere en langere producten. Separatie van de producten en chips is handmatig maar is in een rechte doorloop installatie te automatiseren.
Door gebruik te maken van tussenschotten kunnen ook kritische producten, welke elkaar niet mogen raken, tegelijk behandeld worden of kan er met verschillende soorten chips gewerkt worden.
De Rösler rechte vibratoren zijn voorzien van een zeer slijtvaste polyurethaan voering en een robuuste onbalansmotor voor een langdurig probleemloos gebruik./p>

Rechte vibrator TE

Economy - rechte vibratorenvan de TE-serie worden met een direct op de onderkant van het werkreservoir bevestigde trilmotor aangedreven. Door de directe krachtoverdracht wordt het energieverbruik verlaagd, bij een effectieve bewerkingsprestatie en compact model.


Rechte vibrator TSD

Het TSD – directe aandrijvingsconcept, gebaseerd op speciale excentrische motoren van Rösler, is bijzonder krachtig, ruimtebesparend en flexibel. De aandrijfbeweging wordt via de wanden aan de voorzijde direct op de bewerkingsmassa overgedragen. Door de speciale aandrijftechniek is de TSD trogvibrator de krachtigste op de markt.


Rechte vibrator TU

De glijslijpbewerking van lange onderdelen is een bestanddeel dat al lang vaste voet gekregen heeft, om grote onderdelen economisch te ontbramen, af te ronden en deze een gelijkmatig oppervlaktebeeld te geven. Deze machinegroep maakt gebruik van het aandrijfconcept van onze succesvolle lineaire doorloopinstallaties. Met het door Rösler ontwikkelde concept van speciale trilmotor/excentrische pakketten kunnen zelfs installatielengtes van max. 6.000 mm lang volledig gelijklopend gebruikt worden. Ook zijn er installaties met werkreservoirlediging verkrijgbaar.


Trogvibrator RMO

Rösler mobiele rechte vibratoren met geïntegreerde scheidingszone kunnen volledig op zichzelf staand in de productie worden opgenomen. Voor de natte bewerking is deze machinetechniek met het direct ingebouwde circuitreservoir voor proceswater onverslaanbaar.Oppervlaktebewerking als voordelige alleenstaande oplossing - direct op de productieplek - is zo zonder problemen mogelijk


Trogvibrator Minor

De Minor zet het directe aandrijvingssysteem (TE) over op de serie kleine vibratoren. Compacte, krachtige en universeel bruikbare werkstukken met kleine afmetingen alsmede kleine series kunnen economisch bewerkt worden. Ook stuk-voor-stuk, zonder gebruik van een bewerkingsmechanisme, kan een interessante bewerkingsvariant zijn.