Droger

De nabehandeling van natte werkstukken uit het glijslijpproces wordt in de meest uiteenlopende drooginstallaties toegepast. Deze worden vaak direct aan de glijslijpinstallaties gekoppeld, zodat er een automatische werkstukdroging volgt.

 

Ronddroger RT Euro-DH

De nieuwe RT Euro-DH ronddroger (octrooi aangevraagd) valt op door zijn kosteneffectieve en efficiënte droogresultaten. Dankzij de nieuw ontwikkelde directe verwarmingselementen kan een energiebesparing tot 40% worden behaald in vergelijking met voorgaande modellen.

Tril-ronddroger RT... Euro

Drogen en polijsten met droogmiddelen voor vlekvrije, glanzende oppervlakken. De ronddroger kan zowel in de doorloopmodus als bij het werken met charges met een willekeurige droogtijd gebruikt worden.


Banddroger R ... BT

Drogingsinstallaties, vooral voor kwetsbare werkstukken, die tijdens het drogingsproces niet op elkaar mogen slaan, en voor onderdelen met diepe kleine boorgaten, waarin droogmiddel zou kunnen achterblijven.


Trommeldroger R ... TT

Hoogrendementsapparaat voor het drogen en polijsten van werkstukken met ongewenste vastzettingen of platte werkstukken, die bij tril-ronddrogers droogmiddelen zouden uitslepen of de sorteerzeef zouden afdekken.


Droogcentrifuges R ... HTZ

De Rösler-centrifuges van de serie HTZ zijn uitstekend geschikt voor de vlekvrije droging van kleine onderdelen, waarbij vermengingen van werkstukken worden uitgesloten.