Rechte doorloopinstallaties

Volautomatisch glijdend slijpen in perfectieLineaire Doorloopinstallaties

In een rechte doorloop installatie wordt door een motor en een aantal onbalanspakketten een spiraalvormige beweging van de massa (chips en onderdelen) verkregen.
De producten worden al dan niet automatisch op een toevoerband geplaatst om aansluitend behandeld en gescheiden te worden van de chips.
Rechte doorloop installaties kunnen worden ingezet voor kleine en grotere producten bij vooral grotere series welke in een continue proces met minimale mankosten behandeld dienen te worden.
De Rösler rechte doorloop installaties zijn voorzien van een zeer slijtvaste polyurethaan voering en robuuste onbalanspakketten voor een langdurig probleemloos gebruik.


Rotomatic doorloopinstallaties – Plaatsbesparend glijdend slijpen in doorloop

In een Rotomatic wordt door een onbalansmotor een spiraalvormige beweging van de massa (chips en onderdelen) verkregen. De onderdelen doorlopen in een Rotomatic een aantal spiraalvormige banen. Door deze spiraalvorm is het mogelijk een grote lengte te doorlopen op een relatief klein vloeroppervlak. Producten worden al dan niet automatisch op een toevoerband geplaatst om aansluitend behandeld en gescheiden te worden van de chips. Een Rotomatic wordt ingezet voor kleine tot middelgrote producten welke in een continue proces met minimale mankosten behandeld dienen te worden. De Rösler Rotomatic's zijn voorzien van een zeer slijtvaste polyurethaan voering en een robuuste onbalansmotor voor een langdurig probleemloos gebruik.