Procesbewaking

Maximale procesveiligheid en betrouwbare herhaalbaarheid zijn de criteria, die het gebruik van systemen voor de procesbewaking vandaag de dag onmisbaar maken. Met de PC Supervisor heeft Rösler een computerbesturing speciaal voor de lucht- en ruimtevaartindustrie ontwikkeld, waarmee het complete bewerkingsproces gecontroleerd en zichtbaar wordt.

Dat vormt de basis voor een beter en globaal begrip van uw procestechniek, waarmee ook onderhoud op afstand en fine tuning mogelijk worden. Bovendien worden met de PC Supervisor alle functies van de Industrie 4.0 ondersteund.

De PC Supervisor is in twee varianten verkrijgbaar: Als PC Supervisor SPC wordt hij in het bewerkingsproces voor de statische procescontrole ter beschikking gesteld en dient hij vooral voor het gebruiksvriendelijk opstellen van protocollen en documentatie.

Als PC Supervisor Master staat hij als integrale procesbesturing ter beschikking. In deze hogere uitbreidingsversie kunnen installaties via de computer direct bestuurd c.q. procesoptimaliseringen uitgevoerd worden. Ook een geïntegreerd onderhoudsmanagement voor de onderdelenslijtage wordt zo mogelijk. De installatie en zijn afzonderlijke systemen worden optisch veeleisend gevisualiseerd en maken een perfect overzicht van het proces mogelijk.

Een directe netwerkverbinding in het netwerk van de klant is mogelijk.