Rösler Academy

Uniek in Duitsland

Met de Rösler Academy verschaft Rösler een stijl van vakkennisoverdracht, zoals dat in Duitsland geen tweede keer voorkomt. Realiteitswaarde en deskundigheid kenmerken de opleidingen.
De Rösler Academy stelt zich als doel, u in de cursussen een ideale mix van theoretische kennis en praktische omzetting aan te bieden, om interessante en vooral duurzame opleidingen op het hoogste niveau voor uw medewerkers mogelijk te maken. Bij iedere opleiding in onze Academy hebt u de mogelijkheid, door een bedrijfsrondleiding een blik achter de schermen van Rösler te werpen.
 

Maximale kennisoverdracht in korte tijd

Binnen zeer korte tijd verstrekken wij zo knowhow, die u in uw eigen onderneming winstgevend kunt omzetten.
Het programma omvat zowel basisopleidingen voor de straal- of glijslijptechniek, alsook zeer gespecialiseerde seminars over afzonderlijke machinetypes en brancheoplossingen, proceswater- en reinigingstechniek of ook workshops voor onderhoud en reparatie. Het complete cursusprogramma vindt u in onze catalogus met opleidingen, die u hier kunt aanvragen.
Alle opleidingen worden door gecertificeerde Rösler-deskundigen geleid en zijn ontworpen voor de duur van een tot twee dagen. Het aantal deelnemers per cursus is beperkt van vier tot tien personen. Elke cursus wordt afgesloten met een certificaat.