Rösler onderzoek en ontwikkeling

Voor resultaten, zoals u nog nooit gezien hebt

Continu onderzoek en ontwikkeling nemen in de Rösler-groep een belangrijke plaats in. Zo worden jaarlijks ongeveer 2,5 miljoen euro in de ontwikkeling van producten en procedures geïnvesteerd. Onze in de hele wereld aanwezige test- en onderzoekscentra en ons centrale laboratorium op de locatie Untermerzbach zijn daardoor optimaal uitgerust.

Op basis van eigen onderzoeksopdrachten wordt bij Rösler strategisch en doelgericht aan de ontwikkeling van processen, machines en procesmedia gewerkt om u resultaten te kunnen aanbieden, die nog nooit eerder bereikt zijn. In samenwerking met universiteiten en technische hogescholen worden basisonderzoek en uiterst gecompliceerd detailonderzoek toegankelijk gemaakt voor duale studenten en werkstudenten, die zo, met de toegang tot de Rösler-uitrusting, nieuwe horizonten kunnen bereiken en de basis voor innovaties kunnen leggen.

Zeer moderne simulatietechnieken en softwaretoepassingen voor de numerieke stromingsmechanica worden ingezet om de processen en verwerkingsvolgorden voor onze klanten te ontwikkelen.