Innovatie en techniek: finding a better way…

Fundamenteel onderzoek en ontwikkeling van procedures op het hoogste niveau

Innovatie eindigt voor ons niet bij de ontwikkeling van nieuwe producten of componenten. Wij denken verder en leggen het gehele traject samen met u af. Fundamenteel onderzoek en gedetailleerde procesontwikkeling in de oppervlaktebewerking behoren daarom tot onze kerncompetentie en omvatten de observatie van werkstuk, machine, bewerkingsmedium en scheidings- c.q. verwerkingstechniek als integraal, duurzaam proces.

Meer dan 80 ingenieurs en technici werken in onze constructie- en ontwikkelingsafdelingen dagelijks aan individueel afgestemde procesoplossingen en zorgen ervoor dat uw werkstukken de gewenste oppervlaktekwaliteit krijgen. Daarvoor beschikt Rösler op de locatie Untermerzbach over een zeer goed uitgerust chemisch laboratorium alsmede technologiecentra voor onderzoek en ontwikkeling. Daarbij ontwikkelen wij niet alleen gerelateerd aan de opdrachten, maar ook spontaan en werken wij o.a. ook samen met externe ontwikkelingspartners.

In ons competentiecentrum voor luchtvaart en aerospace in Frankrijk worden speciale "natte" en "droge" straalprocessen alsmede shotpeenen-procedures ontwikkeld en geïntroduceerd.