Rösler - de specialist voor oppervlaktetechniek

Wij zijn uw partner voor innovatieve glijslijp- en straaltechniek

Rösler is de enige aanbieder ter wereld voor oppervlaktebewerking die de twee fundamentele technologieën glijslijpen en stralen in combinatie met industriële wasinstallaties aanbiedt en bovendien alle componenten zelf ontwikkelt en produceert.

Glijslijpinstallaties van Rösler zijn dankzij een hoog rendement en tijdbesparende en milieuvriendelijke technologie de meest verkochte systemen ter wereld. Ze maken daadwerkelijke kostenverlagingen mogelijk en kunnen overal worden gebruikt, waar tot nu toe met de hand of met hogere technische deskundigheid oppervlaktebewerking is uitgevoerd.

Rösler straaltechniek valt op door intelligente constructie, innovatieve details en bijzonder duurzame componenten. Het straaltechniek-machineassortiment van Rösler omvat zowel installaties voor nauwkeurig persluchtstralen alsook voor het stralen met zeer efficiënte turbines.

Als systeemaanbieder begeleiden wij u niet alleen wat betreft onze procedures en producten. Ook het kwalificeren van uw medewerkers gaat ons aan het hart. Met de Rösler Academy geven wij in praktijkgerichte seminars onze technologische kennis aan u door, zodat u kunt profiteren van een nog hogere productkwaliteit en betere beschikbaarheid van de installaties.

Surf Finisher der Firma Rösler Oberflächentechnik GmbH

Nieuws
Nieuws

Oppervlaktebewerkingsnieuws

LAATSTE NIEUWS
[Translate to Niederländisch (be-nl):] [Translate to Niederländisch (nl-nl):] Unser Imagefilm - Wer wir sind, was wir machen. - Schauts Euch an. ONZE BEDRIJFSFILM
Innovatie en techniek

Innovatie en techniek
Innovatie en techniek finding a better way ...